Dystrocentrum

Požičovňa kompenzačných pomôcok

Ozvena 1/2024

Majstrovský prebor v šachu Organizácie muskulárnych dystrofikov v SR 2016

 Doteraz sa z trofeje 4x tešil Marcel Dirnbach a 2x Matúš Hricovíny. Ten však na tomto ročníku bude chýbať. Hlavným rozhodcom turnaja je Mgr. Ondrej Bašták Ďurán a hrá sa Švajčiarskym systémom na 9 kôl s tempom 2x35min podľa pravidiel FIDE.

Kritéria rozhodujúce o konečnom poradí pri rovnosti bodov: 1. výhry, 2. Buchholz, 3. Soneborn-Berger, 4. väčší počet výhier s  čiernymi figúrkami, 5. lós

Turnaj finančne podporili:

OMD v SR, Timed, s. r. o., Pricewaterhouse, Coopers Slovensko s.r.o., Double P s. r o.

Ceny pre víťazov do turnaja darovali:

Rona a. s., Kaktus Bike s. r. o., Jednota COOP Slovensko, Gilmour Slovakia

Organizátor:

Šachový klub Organizácie muskulárnych dystrofikov v SR

Organizácia muskulárnych dystrofikov v SR (OMD V SR) je občianske združenie s celoslovenskou pôsobnosťou, ktorého členmi sú osoby s ťažkým zdravotným postihnutím, hlavne osoby so svalovou dystrofiou a inými nervovosvalovými ochoreniami. Združenie sa svojou aktivitou a činnosťou snaží poskytovať nielen svojim členom odborné, ale aj ľudské zázemie.

Všetky podstatné informácie (program turnaja, zoznam prihlásených hráčov atď) o turnaji si prosím pozrite na našom šachovom webe: www.sachomd.sk.

Kontakt:

Jozef Blažek, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript. , 0948 529 976

Naši partneri